Második napja tart

Leginkább a szír menekülteket sújtja a téli vihar a Közel-Keleten

Egy Észak-Jordániában lévő szíriai menekülttábor lakói csak nagy fáradsággal tudták rögzíteni sátraikat a viharos erejű szél és a heves esőzés miatt, amely már második napja tombol a Közel-Kelet bizonyos részein.

2013.12.12 19:44MTI

Az Alexa névre keresztelt vihar havazással, faggyal és heves esőzéssel söpört végig Libanon majdnem egész területén, valamint Szíria egyes északi részein. Eközben Izraelben és Ciszjordániában a szokatlan téli időjárásra való tekintettel több helyen bezártak a kormányzati épületek, és tanítási szünetet rendeltek el.

A zord időjárás leginkább azt a mintegy 2,2 millió szíriai menekültet sújtja, akik a polgárháború elől menekültek külföldre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.