Időjárás-jelentés

Borult, csapadékos idő várható

Az Országos Meteorológiai Szolgálat adatai szerint a jövő hét elején erősen felhős időre számíthatunk.

2013.12.08 16:07MTI

Estétől észak felől ismét beborul az ég, és az éjszaka második felében az északi és keleti megyékben elszórtan várható kisebb eső, északkeleten havas eső, hó is lehet. Hétfőn általában erősen felhős lesz az ég, északkeleten, keleten lehet szakadozottabb a felhőzet, és többfelé fordulhat elő kisebb eső. Vasárnap estére mindenütt mérséklődik a légmozgás, majd a hajnali óráktól kezdve a nyugati szél egyre többfelé megerősödik, hétfőn északon és az Alföld nagyobb részén viharos széllökések is lesznek. Éjszaka főként délnyugaton foltokban köd képződhet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +2 és -3 fok között, északkeleten -5 fok körül valószínű. Hajnalban, reggel ennél már néhány fokkal enyhébb lesz az idő.

A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 5 és 11 fok között alakul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.