Értékeiket mentik a dunakesziek

Elönti Dunakeszi Rév dűlői szakaszát az árvíz - csomagolnak a lakosok

A víz várhatóan betör a település Rév dűlői területére, de veszélyben van a Dunasor és a dunasori sétány, valamint a vizeskertek alacsonyabban fekvő szektora is.

2013.06.03 12:57MTI

A közelgő árhullám miatt értékeik időbeni kimentésére hívta fel a Duna mellett lakók figyelmét hétfőn Dunakeszi polgármestere.

Dióssi Csaba (Fidesz) a vízügyi szolgálat előrejelzésére hivatkozva azt írta a város honlapján, hogy a folyó az elkövetkező napokban várhatóan elönti a település Rév dűlői szakaszát.

Egyebek mellett a Dunasor és a dunasori sétány, valamint a vizeskertek nevű terület alacsonyabban fekvő ingatlanjai kerülhetnek veszélybe, ezért az esetleges károk megelőzése, illetve enyhítése érdekében az érintett tulajdonosokat a szükséges értékmentésre figyelmezteti a polgármesteri hivatal.

Bővebb információ a hivatal közbiztonsági referensétől telefonon is kérhető - közölte a polgármester.

Ilyen volt 3 éve az áradás, de ennél nagyobb jön most!

Nézze meg a képeket, mi megy a németeknél, az osztrákoknál és a cseheknél!

Kattintson a képre! >>>


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.