Gyertyafény és romantika - meg ami belefér!

18+ fotók - Kivetkőzött magából, úgy várja az estét

Lola egyelőre még kicsit el van anyátlanodva, bár bízunk benne, hogy "apának" jobban örülne, egyvalami biztos: valakit nagyon vár és nagyon készül az érkezésére!

18+ Gyertyákkal és vetkőzéssel készül az estére képgaléria

2014.06.26 19:29ma.hu

A latin nőkről úgy tartják, az átlagnál jobban forr bennük a vér. Reméljük, Lola is így van ezzel, bár ami azt illeti, már be is gyújtott, hogy tényleg forró legyen a hangulat. Na nem mintha az a pár gyertya annyira emelné az átlaghőmérsékletet, de a belső izzás biztosan fokozódik tőlük.

Fizikailag is rákészül a közeledő estére a hölgy, hogy mire megérkezik a várva várt hálótárs, a vetkőztetéssel már biztosan ne kelljen bajlódnia, mert Lola ezt is elintézte önállóan.

Bármibe le mernénk fogadni: akármilyen idő lesz kinn éjszaka, ő garantáltan nem fog fázni!

Ha többet akar látni, KATT a képre!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.