Megmutatja a beltartalmat is

18+ fotók - A melltartó is szép, na de ami benne van...!

Alice Goodwin lehetne akár egy átlagos fehérnemű-modell is. Ráadják a szebbnél szebb melltartókat, bugyikat, ő pózol kicsit, és hazamegy. De Alice Goodwin nem áll meg itt.

18+ Nem a melltartó a lényeg Alice Goodwinon képgaléria

2014.05.06 19:29ma.hu
Ha többet akar látni, KATT a képre!

Ha Alice Goodwinra nézünk, amikor kacéran, mégsem túl illetlenül álldogál a fényképezőgép előtt takaros kis bugyiban és melltartóban, elsőre azt is gondolhatnánk, hogy a portéka ezúttal maga a fehérnemű, még akkor is, ha igazából fekete.

Még tán másodjára sem tűnik fel semmi különös, Alice továbbra is ugyanúgy mosolyog és pózol.

Aztán egyszercsak kibújik a melltartója pántjából és kiderül, hogy az első néhány pillanat csak csali volt, és Alice folytatja a mozdulatot: nemcsak a melltartójától, de kisvártatva a bugyijától is megszabadul, hogy megmutasson mindent - mi tagadás, van is mit!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.