Egy szál ingben merül a vízbe

18+ fotók - Egyedül is nagyon élvezi a jakuzzit

Nincs is jobb egy fárasztó nap végén, mint elmerülni egy óriási kád vízben, még jobb, ha az nem is kád, hanem egy kellemesen bizsergető jakuzzi. Hát még akkor milyen jó, ha ilyen társaság vár!

18+ Kéjesen merül el a jakuzziban Jade képgaléria

2014.04.12 18:29ma.hu
Ha többet akar látni, KATT a képre!

Amikor az év csak úgy minden külön átmenet nélkül elkezdődik, és egyik nap még csak úgy zajlik a buli, másnap meg már a kemény munka vár, akkor nincs is jobb annál, mint hogy egy ilyen gyönyörűség fogadjon hazaérkezve.

Az külön jó, hogy már akkor fel van készülve minden pajzánságra, amikor belépünk az ajtón, ez messziről látszik rajta, máskülönben miért helyezkedne olyan kihívóan?

Ilyenkor egy pillanat alatt elszáll a fáradtság, és már csak az előttünk álló, gyönyöröket ígérő éjszakára tudunk koncentrálni. Kit érdekel a másnap?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.