Nem sokat takar a nyakbavaló

18+ fotók - Csak egy kagylós lánccal próbálja fedni a keblét

Shelly nem akarta túlzásba vinni az öltözködést, elvégre a tengerpartra az ember nem azért jár, hogy nyakig begombolkozzon, de ez a kagylókból kirakott lánc erősen a túlsó véglet, ez ugyan nem sokat takar!

18+ Szexi szöszi a tengerparton pózol képgaléria

2014.04.03 19:29ma.hu

Az a jó a tengerben, hogy egész évben bármikor felüdülést nyújt: nyáron, a kánikula kellős közepén megnyugtatóan hűsít, télen pedig már a puszta látványa is felidézi a melegséget. No meg az, hogy a parton előbb-utóbb belebotlunk néhány igazán csinos sellőbe, akkor is, ha ehhez néha egy kicsit többet kell sétálni és messzebbre vetődünk a zsúfolt strandoktól.

Most sem a nyilvános és közismert partszakaszok egyikén találtunk Shellyre, aki jobban szeret egymagában napozni, mert ott senki nem zavarja meg a pihenését, ráadásul olyankor a bájait is egészen másképp teregeti ki, mint a féltékeny feleségek izzó tekintetétől kísérve.

Nos, van is mire féltékenynek lenni!

Ha többet akar látni, KATT a képre!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.