Kényeztették egymást a lakók

Való Világ: fülledt erotika lepte el a hálót - videók!

Krisztián és Iza között folyamatosan történt "valami", ráadásul Teo vére is nagyon forrt...

2014.03.10 19:54ma.hu

Aki az éjszakai felvételek láttán azt mondja, hogy Krisztián és Iza csak úgy csinálták mintha csinálnák, azok számára bizonyítékként álljon itt az a felvétel, melyen a jócsaj elárulja Zsófikának a nagy titkot. Nevezetesen, hogy lefeküdt Krisztiánnal, de már megbánta. Hogy miért, az nem derül ki, de ettől függetlenül úgy nyilatkozik, jobb volt, mint várta.

Ezen a felvételen pedig az éjszakai események láthatóak. A vidéki srác és a pesti modell pásztorórája mellett érdemes Teo és Aurelio románcát is megcsodálni... a mellbimbó harapástól kezdve van ott minden...


0308-02 by pancsus44

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.