Wendynek melege van decemberben is

18+ fotók - Vetkőzni készül a téli nyárban

Igaz, hogy már csak egy hajszálnyira vagyunk az év végétől, és ilyenkor normális körülmények közt vastag bundába kéne fázósan begubóznia Wendynek, de ha egyszer ilyen meleg van, inkább ő is vetkőzik.

18+ Még szilveszterkor is kirakja a melleit Wendy képgaléria

2013.12.30 19:29ma.hu

Ha az időjárás úgy viselkedne, ahogy ilyentájt az elvárható lenne tőle, akkor valószínűleg Wendy Fiore is úgy viselkedne, ahogy... szóval értik. De mivel az időjárás egy cseppet sem akarja tudomásul venni, hogy elvileg tél kellős közepe van, meg mindjárt itt az év vége is, hát Wendy is furcsán kezdett viselkedni.

Ebben a majdnem késő nyárira sikeredett télben igencsak lazára vette a figurát, mélyen kivágott, vékony trikóba bújt, amire csak egy lenge inget kapott fel, de nagyon úgy tűnik, még ez is sok neki.

Pedig az se lenne ellenünkre, ha egy kandalló mellett szabadulna meg a ruháitól, de talán előbb-utóbb annak is eljön az ideje!

Fotó: wendy4 (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.