Titkárnőnek se lenne jó

18+ - Kávét kínál, vagy inkább saját magát?

Mindenki ismer történeteket ilyen-olyan titkárnőkről, akiket nem a gépírás-tudásuk miatt vesz fel a főnök - na de ők legalább tudnak kávét is főzni. Claudia Costának csak az alapszolgáltatás megy, igaz, az emelt szinten!

2012.11.15 19:29ma.hu

Szőke, csinos, van neki rózsaszín hajszalagja... - Claudia Costa kiváló titkárnő-alapanyag lehetne, csak egy a baj vele. Nem elég, hogy a gyors- és gépírással gondjai vannak, a jelek szerint a kávékészítés is kifog rajta, mert félúton elfelejtette, miért is ment a konyhába.

Arra viszont nagyon is jól emlékszik, mivel lehet lekenyerezni a türelmetlen vendégeket, főleg, ha ők kizárólag férfiakból állnak. Naná, hogy a vetkőzéssel, ehhez remekül ért!

Meg hát végül is ettől is fel lehet frissülni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.