Furcsa magyarázatok kiborulás esetére

"Éhes voltam" és "nincs egy rongyom se" - jogosan utálatos a nő?

A férfiak nem szívesen járnak olyan nővel, aki olykor, látszólag ok nélkül "megbolondul". Valóban lehetnek néha a hölgyeknek furcsa dolgaik. Íme a legáltalánosabb öt ok, amellyel indokolják meghökkentő viselkedésüket.

2011.05.05 14:50ma.hu

A nők egy része előrukkol furcsa magyarázatokkal, különösen, ha megbánja viselkedését. Amennyiben viszont az okok irracionálisak és nem indokolják a furcsa magatartást, el kell gondolkodni...

Éhes volt

Valami különös történik a nőkkel, ha éhesek lesznek. Képesek ördögivé, bolonddá változni, valósággal "összezuhannak". Persze, ha éhes valaki, az energiaszintje csökken, és kevésbé tud koncentrálni, türelmetlenné válik.  De annyira, hogy érthetetlen kirohanás legyen a vége?

Fáradt volt

Bizonyos esetekben egy fáradt nő mellett felesleges bármilyen tréfát elsütni, hirtelen minden bosszantóvá, kellemetlenné és unalmassá válik. A viccek pedig legtöbb esetben csak felidegesítik a hölgyeket.

Menzesz előtt volt

A menstruációt megelőző napok kemények lehetnek - a férfi számára is. A nő ugyanis a legtöbbször nem tudja megmagyarázni a problémái okát, hangulatváltásait.

Arról persze nem tehet, hogy nem képes kontrollálni a hormonjait. Ha azonban a kirohanások odáig fajulnak, hogy a hölgy esetleg mérgében hozzávág valamit a pasihoz, azt nehezen lehet a PMS-re fogni.

"Nincs egy rongyom se!"

Ugyancsak sántítanak azok a kifogások, magyarázatok, hogy azért kapott dührohamot, mert nincs mit felvennie. Ezek a leggyengébbek...

Születésnap-stressz


Nem tudni, miért veszik annyira a szívükre a nők a születésnapjukat. Különösen, ha még igen fiatalok. Sokan képesek egy álló napot stresszelni miatta, és egészen kiborulnak.

Az persze más, ha egy születésnapi ünnepség kapcsán minden dolog rájuk szakad, és nincs segítségük. Akkor jogos...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.