Se nem férfi, se nem nő

Félkész nő - abbamaradt a nemváltó műtét

Félig lett csak nő egy nemváltó műtétsorozatba belevágó kínai férfi, mert a plasztikai sebészet, ahol részben már "némbert" faragtak belőle, közben csődbe ment.

2008.03.13 16:54MTI

A 27 éves illető 2006-ban díjat nyert egy kínai szépségversenyen - nőin -, ami után a plasztikai sebészet felajánlotta neki, hogy teljesen átműti ingyen, ha reklámozza szolgáltatásait. A munkálatok első szakasza le is zárult, ám a félkész nő szünetet kért és mire visszatért, a klinika lehúzta rólóit - adta hírül a Southeastern New Express című kínai lap.

A félhölgy most bajban van, mert még abban sem biztos, hogy fiú-e vagy lány, másrészt nem jut álláshoz, mert nem tudja igazolni nemét, pedig több cég is alkalmazná. A probléma megoldásához a műtétsorozat befejezése kellene, ahhoz viszont pénz, amelyhez pedig munka.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.