Jól tejelhet az életmódváltás

Októberig lehet pályázni az Egészség-díjra

Az életmódváltással kapcsolatos kezdeményezéseket megvalósító magánszemélyeket, civil szervezeteket, munkahelyi csoportokat és egészségügyi dolgozókat lehet jelölni az Egészség-díjra október 10-ig a www.egeszsegdij.hu oldalon.

2010.09.12 18:45MTI

A mozgalom középpontjában az egészséges életmód és a kapcsolódó pozitív példák bemutatása áll.

Idén Győrfi Pál fővédnökségével és Zacher Gábor toxikológus közreműködésével a zsűri széles körben alkalmazható, a gyakorlatban is megvalósítható jó ötleteket, lelkes embereket keres, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak mások egészsége védelmében - közölte a kiírás kommunikációjával megbízott cég az MTI-vel.

Az egészségügyi szakemberekből és közéleti személyiségekből álló zsűri az erkölcsi elismerés mellett kategóriánként bruttó 500 ezer forintot ítél oda a nyerteseknek dohányzás, táplálkozás, mozgás, alkohol és szakmai kategóriában. Szakmai díjban a mások életéért és egészségéért küzdő egészségügyi dolgozók részesülhetnek, akik munkájuk mellett kiemelkedőt nyújtanak az egészségmegőrzés terén is.

Pályázatával most bárki a zsűri figyelmébe ajánlhat egy-egy egészségmegőrzéssel kapcsolatos jó ötletet, közösségi kezdeményezést. A pályázati anyagok szöveges és képi dokumentációját a www.egeszsegdij.hu honlapon október 10-ig lehet feltölteni, ahol a részletekről is tájékozódhatnak az érdeklődők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.