Feltűnt, milyen jól van a halálos beteg

Rajtaveszett az áltumoros tanárnő

Éveken át félrevezette a hatóságokat egy amerikai tanárnő, aki azt állította magáról, hogy operálhatatlan agydaganata van, ezért kénytelen betegszabadságon maradni.

2010.07.18 17:05MTI

Az ötvenéves Leslie Herneiseyt, aki a pennsylvaniai Middletownban tanított, tizenkét rendbeli okirat-hamisítással vádolják. Hosszú éveken át ugyanis hamis orvosi papírokkal "igazolta", hogy kemoterápiára van szüksége, mert agytumort diagnosztizáltak nála.

Még arról is szerzett igazolást, hogy állapota miatt képtelen ellátni a munkáját.

Végül azért bukott le, mert semmiféle tünetét nem tudta produkálni halálos betegségének, és ez - ami késik, nem múlik alapon - feltűnt az érintett hatóságoknak.

A tanárnő elismerte vétkességét. Ügyvédje szerint most súlyos depresszióval küszködik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.