Ha nem bírja a gyerek a bringatúrát

Videóval! Trail-gator: A családi gyermekvontató!

Volt már olyan, hogy elindultál bringázni a családdal, de hamar vissza kellet fordulnotok, mert a legkisebb nem bírta a tempót?

2010.05.28 11:43mozgasvilag.hu

Ha a gyerkőc már kinőtt abból, hogy gyerekülésben utazzon veled, amikor kerékpározol, de még nem elég nagy ahhoz, hogy saját erejéből végigtekerje a tervezett utat, akkor sem kell lemondanotok a közös bringázásokról!

A Trail-Gator egy olyan vontató szerkezet, amelyet felrögzíthetsz a saját kerékpárodra, és amikor a gyerek elfárad a tekerésben, egyszerűen felcsatolhatod a bringáját (12”-tól-20”-ig) a sajátod mögé.

Így a gyerek nyugodtan pihenhet, anélkül hogy megállnátok. Amikor a kicsi újra kedvet kap a bringázáshoz, néhány mozdulattal lecsatolhatod a vontatóról, és ismét szabadon tekerhet melletted.

Használaton kívül a vonórúd lehajtható, így nem zavar a kerékpározásban.

Íme egy kis videó, hogyan is működik:

Trail Gater 2 from bringavideo on Vimeo.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.