Nagy Zsírégetés

Elindult Magyarország legnagyobb fogyókúra mozgalma

Gigászi méretű mozgalom kezdte el működését. A Zsírégető Klub iránt ugyanis három hónap alatt több mint 160 ezren érdeklődtek, és 15 ezren regisztráltak, hogy egy közösséget alkotva 2010. február 1-jén elinduljanak a sikeres fogyás útján.

2010.02.03 11:32

A Zsírégető Klub előkészületei összességében 10 évre nyúlnak vissza, de az utóbbi 4 évben törekedtek arra a szakemberek, hogy a Magyarországon 4 millió súlyfelesleggel küzdőnek olyan megoldást nyújtsanak, amellyel szenvedés nélkül, sikeresen fogyhatnak. Mintegy három hónapja elindult a Zsírégető Klub internetes felülete, amit máig több mint 160 ezer érdeklődő látogatott meg, 15 ezer fő pedig regisztrált a minden eddiginél nagyobb fogyókúra mozgalomba.

Az első mérföldkő azonban csak most érkezett el: a Zsírégető Klubba regisztráltak közül kiválasztottak 300 fogyni vágyót, akik 4 héten keresztül ingyenesen tesztelhetik a világújdonságnak számító étrendet. Közülük az első 100 résztvevő 2010. január 31-én mérlegelésen, és egészségi állapot felmérésen vett részt a SOTE Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszékén. A mérlegelés hitelességét közjegyző és ügyvédek igazolták, az orvos szakmai csapat pedig vércukor-, koleszterin-, testzsír százalék-, vérnyomás-, has körméret-, testmagasság- és testsúly mérést végzett.

Az új, ABC fogyókúra rendszer hatásossága már bizonyított, hiszen az országos program meghirdetése előtti zsírégető tesztcsoport harminchat tagja összesen 326 kg zsírt adott le nyolc hét alatt. "Itt nincsenek hírességek, hanem "egyszerű" hétköznapi emberek, akikben az a közös, hogy le szeretnének fogyni. Lányok, asszonyok, fiúk és férfiak akarnak új életet kezdeni" - mondta a klub háziasszonya, Dunai Anna, aki szerint az országos méretű program épp ennek köszönheti egyre növekvő népszerűségét.

Annát egyébként az egyik előzetes tesztcsoportból választották ki. A számos hatóság (ÁNTSZ, OETI, stb.) szakmai támogatásával elindított program azért jött létre, hogy tömegesen fogyhassanak le azok, akik úgy érzik: túl sokat mutat alattuk a mérleg. Ehhez komoly szakmai segítséget nyújtva, ráadásul a Zsírégető Klub internetes oldalán közösséget alkotva vélhetően minden eddiginél nagyobb eredmény érhető el.

A Zsírégető Klub programja ugyanis – a szakemberek és a tesztcsoportok szerint – abban különbözik a hagyományos, megszokott fogyókúráktól, hogy jóval kevesebb „szenvedéssel”, erőfeszítéssel jár. Fontos tudatosítani mindenkiben, hogy nem csak kompromisszumokat kötve, feszülten, koplalással lehet fogyni, hanem kényelmesen, vidáman és akár jóllakottan is!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.