Tudja meg első kézből, mitől döglik a légy

A legjobb szex tippek nőktől férfiaknak

Az erotikus tippekből soha nem elég, és most első kézből kapja őket, tehát nem árt megfogadnia a tanácsokat.

2010.07.21 14:30

Bár minden nő más és más, ezeket a tippeket biztosan hasznosíthatja! Nem árulunk el nagy titkokat, mégis rálelhet egy-egy lakat kulcsára.

A szeretkezés nem verseny!
A szex ma sincs az olimpiai versenyszámok listáján, de ha már így akarja felfogni, akkor inkább egy maratoni futásra gondoljon, mint egy sprintre. Az előjáték során koncentráljon a nő combjaira és az alhasára, és ne lépje át a képzeletbeli határt, amíg azt nem érzi, hogy szinte sikít partnere teste a folytatásért.

Sportoljanak együtt!

Menjenek el egy edzőterembe vagy sportoljanak otthon együtt. Tekintsen az edzésre úgy, mint egy zsírégető előjátékra. Eltereli az aggasztó gondolatokat, javítja a testképet, ráadásul az edzés után az izzadságban olyan anyagok vannak, amelyek belégzéskor izgalomba hozzák a nőket.

Fogja a kezét!
Ha fogják egymás kezét az izgatóan hathat a másikra, nem csak az érintés miatt. Azt mutatja a nőnek, hogy Ön elkötelezett és büszke a kapcsolatukra.

Ne rohanja le!
Használja a várakozást vágykeltésre. Ahelyett, hogy letépné a ruháit, húzza az időt, amíg csak lehet. Mondja el minden pici bőrfelületről, mit fog tenni vele, amikor fedetlen lesz.


Csinálja másként!
Ne féljen a változástól! Közös kalandozásaik a lepedők között sokkal élvezetesebbek lesznek, ha másként csinálják, mint a megszokott. Ez az újdonság varázsaként fog hatni, és feléleszti a kapcsolat elején átélt izgalmakat, amikor még nem tudták, hogy mi lesz pontosan a következő lépés és mit várhatnak a másiktól.

Érdemelje ki a felfedezéshez való jogot
A partner testének felfedezéséhez való jog nem öröklődik, ki kell azt érdemelni. Idő, bizalom és kellő tapintat szükséges hozzá: a nők 66%-a azt vallja, hogy a kapcsolatnak egy későbbi szakaszában inkább hajlandóak a kísérletezésre. Tehát türelem, rózsát terem...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.