Egy floridai lelkipásztor szexre buzdít

Minden nap áldozzanak a szerelem oltárán!

Harmincnapos szexmaratont hirdetett egy floridai lelkipásztor. Felszólította a városka házaspárjait, hogy egy hónapon keresztül minden egyes nap áldozzanak a szerelem oltárán.

2008.02.20 11:19MTI

A Florida délnyugati részén lévő Ybor City-ben ténykedő Paul Wirth felszólította a városka házaspárjait, hogy egy hónapon keresztül minden egyes nap áldozzanak a szerelem oltárán.

A pap meggyőződése szerint a családi cselekményekben bővelkedő harmincnapos akció kiváló eszköz a házastársi kötelékek erősítésére. Logikája szerint ily módon javítani lehetne a kedvezőtlen válási statisztikákat. A felhívás egyaránt vonatkozik a hívőkre, s azokra, akik messze elkerülik a templomnak még a környékét is.

A lelkipásztor ugyanakkor kirekesztette a szexmaratonból a házasság szent kötelékén kívül szerelmeskedő párokat, sőt számukra 30 napos önmegtartóztatást hirdetett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.