Csábítás karácsonykor és szilveszter éjjelén

Hogyan legyünk ellenállhatatlanok az ünnepekre?

Mikulás és karácsonyi partik, céges és baráti összejövetelek, karácsony, szilveszter... Decemberben bőven van alkalom arra, hogy nőiesek legyünk!

2009.12.25 09:20topshop.hu

Ha Ön is fantasztikusan szeretne kinézni ezekre az alkalmakra, és különösen szexin szeretné kezdeni az új évet, akkor mindenképpen olvassa el tippjeinket, és változzon ellenállhatatlanná szilveszter éjszakájára!

Vizsgálja felül napirendjét

Mielőtt a sportolás teljesen kiesne a napirendjéből, és felszedne pár felesleges kilót az ünnepek előtt és alatt, emlékeztetnénk rá, hogy a szilveszterre kiszemelt ruha koránt sem fog Önnek olyan jól állni, ha elengedi magát.

Szóval válasszon minél egészségesebb ételeket, étkezzen rendszeresen, és hetente legalább 5-ször egy óra cardio edzést iktasson be!

Szenteljen több figyelmet a bőrápolásra

Még éppen elegendő ideje van, hogy az bőrét is a lehető legjobb kondícióba hozza. Fokozottan ügyeljen az elhanyagolt területekre a napi bőrápolás során és igyon még több vizet!

2 héttel a parti előtt - Profi arctisztítás

A kozmetikusát legalább két héttel szilveszter előtt látogassa meg egy alapos arctisztításra vagy nagykezelésre, így elegendő ideje lesz a bőrnek a regenerálódásra.

1 héttel szilveszter előtt - Ami a hajat illeti…

Vágás, színezés és hajápolás. Ez látványosan dobni fog a megjelenésén és az önbizalmán is! Ekkor beugorhatsz a kozmetikusához is: szemöldökszedés, gyantáztatás és teljesen új emberként fog távozni!

2 nappal a parti előtt - Ápolja a kezét és a lábát!

Éppen remek alkalom a manikűrre és a pedikűrre, hogy még vonzóbbnak érezze magát!

Szilveszter napján

- Aludjon!
- Igyon elegendő vizet!
- Viseljen valamit, amiben jól érzi magát!
- Élvezze az este minden pillanatát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.