Masszírozó gyógymelltartó

Melltartó, ami megemel és masszíroz

Spanyol tudósok nemrég olyan melltartót fejlesztettek ki, ami megemeli és masszírozza a hölgyek kebleit.

2009.11.27 08:12medipress.hu

A fehérnemű rejtett kis vízpárnákkal emeli meg a dekoltázst és jelenleg mintegy 18 ezer forintba kerül. A Hidrosens melltartó mozgásérzékelőkkel követi a mellek mozgását, hogy folyamatosan hozzáigazíthassa a vízpárnákat a mellekhez. A vízpárna egyúttal masszírozza is a kebleket, ami a gyártó szerint a fehérnemű viselőjét 'jóleső érzéssel és nyugalommal tölti el'. "

A nők szívesebben viselik ezeket a melltartókat, hiszen kebleik keményebbnek és természetesebbnek látszanak és a dekoltázst is emelik" - nyilatkozta Alsons Perez Carballo, az egyik fejlesztő. "A melltartók ezen kívül orvosilag bizonyítottan serkentik a mellek vérellátását és segítik a nyirokerek működését" - tette hozzá Carballo.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.