11 dolog, amit tudni kell a nőkről

Női titkok, amelyektől a férfiak idegei pattanásig feszülnek

A nők és a férfiak teljesen más világban élnek, és ezt még újabb problémák tetézik, ha meg kellene érteni a partnernőjét olyan helyzetekben, amikor a drága mond valamit, de valami egészen másra gondol. Hogyan lehet ezeket a lényeket megérteni?

2010.08.06 15:37

1. Nyugodtan hagyatkozhat a memóriájára
A nők gyakorlatilag mindent megjegyeznek. Ön valószínűleg csak arra fog emlékezni, hogy egy partin találkoztak, ő viszont azt is tudni fogja, hogy az egy üzleti vacsora volt. Sőt, még arra is emlékezni fog, hogy Ön mit evett, mit ivott, miről beszélt, ő milyen ruhát viselt, és meg fogja dorgálni Önt, amiért nem a megfelelő módon köszönt neki …

2. Mennyire nem nőies
Valószínűleg meg fog lepődni, de a következő találmányok nők nevéhez fűződnek:
- körfűrész,
- űrruha,
- golyóálló mellény, 
- ablaktörlő és
- elemlámpa.

3. Fejezze ki háláját a férfiak nevében
Nők állítják elő a világ élelmiszerének felét, de azoknak a földeknek, amelyeken ezeket e termékeket megtermesztik, mindössze 1%-a van a tulajdonukban. Az összes férfi nevében köszönetet mondhat a párjának, például egy nagyszerű vacsorával, vagy bókokkal.

4. Ha egy hazugság könnyen elhagyja a száját – melyik két hazugság az, amelyiket a legtöbbet hallja tőle?
Általában nem okoz problémát észrevennie, ha a barátnője titkol valamit Ön előtt, de a nőknek általában egyáltalán nem okoz gondot (és rossz lelkiismeretet), ha két dologgal kapcsolatban hazudnak – az egyik az életkoruk, a másik a melltartó méretük. És habár azt állítják, hogy nem kedvelik a pornófilmeket, időről-időre érdeklődve megnéznek egyet.


5. Megoldhatatlan rejtély a számlák fizetésével és az ajtók kinyitásával kapcsolatban
Ha Ön nem fizeti ki az éttermi számlát, vagy nem nyitja ki az ajtót a hölgy előtt, akkor természetesen Ön a legmodortalanabb fráter az egész világon. Viszont ha nem engedi, hogy kifizesse az éttermi számlát és saját maga nyissa ki az ajtót, akkor nem ismeri el a függetlenségét és az egyenjogúságát. Lássuk be, mindkét esetben Ön a vesztes – ezért inkább viselkedjen úriemberként, nyissa ki a bár vagy a kocsi ajtaját. Még ha tagadja is a hölgy, rendkívül romantikusnak fogja tartani. Titokban minden nő vágyik egy „megmentőre”.

6. Fontos a csomagolás
Még ha az Ön férfi barátja nem is panaszkodik egy becsomagolatlan ajándék miatt, amit Ön műanyag szatyorban hoz neki a boltból, egy nő biztosan nem hagyja ezt szó nélkül. Mindig csomagolja be a nőnek szánt ajándékot; ezt kedves és figyelmes dolognak fogja tartani.

7. Vészmegoldás: látogasson el egy ékszerboltba
Az ajándékokról jut eszünkbe – ha az utolsó pillanatig halogatja az ajándék megvásárlását, az ékszer a legjobb megoldás. Nem valami értéktelen vacak, hanem igazi ékszer. Annak viszont nem fog örülni a párja, ha meghallja, hogy egy női barátja segítségét kérte hozzá, vagy hogy az eladónő segített azt kiválasztani. Önnek magának kell az ajándékot kiválasztania a számára!


8. Női paradoxon
A nőknek mindig van valami bajuk – fáj a fejük, görcsöl a hasuk … Ennek ellenére néhány évvel valószínűleg tovább élnek, mint férfi társaik.

9. Mindketten őrizzék meg a józanságukat!
Ne felejtse el, nagy a valószínűsége annak, hogy egy egyéjszakás kaland (nem kívánt) terhességgel végződik. A nők ugyanis a termékeny időszakukban (több) szexre vágynak. Mindig tartson magánál óvszert!

10. A múlt emlékei – ne hagyja, hogy aktuális partnere megtalálja exkedvese holmiját

Egy nő természetesen megtartja a volt fiúja összes levelét, képeslapját, üdvözlőlapját és az egyéb, tőle kapott „szemetet“. De ha ő talál ilyen dolgokat az Ön lakásában, máris áll a bál. Akármilyen jól rejti is el őket, a párja megtalálja. A nőknek veleszületett érzékük van az ilyen dolgok kiszimatolásához.

11. A napi vészhelyzetek a nők “specialitása”
Vészhelyzetekben a nők sokkal könnyebben megőrzik a hidegvérüket, mint a férfiak. Ők ugyanis eleget edzenek rá a napi krízishelyzetekben, amikor a férfiaknak fogalmuk sincs, mire az a nagy felhajtás. Gyakorlat teszi a mestert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.