Boldog szexuális élet, boldog mindennapok

Igazi rémálom lehet a korai magömlés!

Annyi dologra van hatással a szexuális teljesítőképesség, hogy nem is gondolnánk. Munka, család, életvitel. Nyilván, ha nem tudja kielégíteni az ember a partnerét és túl hamar elélvez, akkor nem lesz boldog a párkapcsolata, rányomja a bélyegét a munkahelyi hangulatára és az egész életére. Egy felnőtt férfinek rémálomként jelenik meg a rendellenes merevedés és a korai magömlés problémája.

2009.07.05 17:03rtlbulvar.hu

Egy kutatás szerint, a házasságokban sokszor szexuális téren a nő ez iránti tehetetlensége okozza az első számú bajforrást, a férfi-nő elszigetelődés kapcsán.

A férfiak hajlamosak túlságosan komolyan venni a munkájukat és az azzal járó stresszt, nagy a teher a vállukon, ha ők az egyedüli keresetforrások a családban.

Ez nagy hatással lehet a szexuális teljesítőképességre, hiszen nem pihenik ki magukat eléggé, nem élnek egészségesen és összességében, az ő napjuk is csak 24 órából áll. Érdemes elgondolkodni azon, hogy mennyire fontos a férfinak a saját egészsége.

Azt már tudjuk, hogy a nő itt tehetetlen, szóval a problémát orvosolni kell, magának a férfinak. Kezdésként el kell fogadni, hogy ez a probléma figyelmet igényel. Nem szabad a szőnyeg alá söpörni, mivel elképzelhető, hogy egészségügyi problémák állhatnak a korai magömlés jelensége mögött. A második fontos dolog, amit jó, ha a pasik az eszükbe vésnek, hogy nem szabad kínos dologként kezelni ezt.

El kell menni orvoshoz, és beszélni kell róla neki. Elhihetik, hogy a nőknek sem egy élmény a nőgyógyásznál. De a muszáj, nagy úr! Létezik egy szabadalmaztatott gyógyszer is, ám ezt még csak külföldön lehet kapni, vagy online lehetséges a megrendelése.

A gyógyszer neve Levitra. Ez segítséget nyújt a magömlés késleltetésében. Nem érdemes tovább várni, ha ilyen jellegű probléma merül fel, azonnal orvosolni kell a problémát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.