Az első befektető kétmillió dollárt tett le

Pesten készül az AIDS-tapasz

Budapesten, a Gyógyszerkutató Intézetben alakítják ki az AIDS-tapasz gyártó üzemét. A Lisziewicz Julianna által kidolgozott eljárás hasznosítása körül felgyorsultak az események.

2008.02.04 07:37Népszabadság Online

Megérkezett az első amerikai befektető, és a tervek szerint a gyártó cég papírjaival New Yorkban is lehet majd kereskedni - írta hétfőn a Népszabadság. Az év első napjaiban mérföldkőhöz ért a közvélemény által leginkább AIDS-tapaszként ismert biotechnológiai kutatási projekt. Eldőlt, hogy a HIV-fertőzés egyik leghatékonyabb kezelésének ígérkező DermaVir-tapasz gyártó üzeme Budapesten, a Gyógyszerkutató Intézet területén lesz. Az építési átalakítások már javában folynak - olvasható a lapban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.