+5 orál hiba

Hogy ne csináld az orális szexet!

Az, hogy a pasid vizuális típus tény. Az emberek általában azok. Ha fél térdre ereszkedsz és látni engeded, mennyire imádod a farkát, az tuti tipp a magas fokú kéjelgésre.

2009.05.15 18:50rtlbulvar.hu

Vannak bizonyos aranyszabályok, amiknek betartásával „némber van” lehetsz. De, ha hibázol, visszájára is fordulhat! Íme, az öt főbenjáró bűn:

1. hiba: A lankadtság térhódítása Ne felejtsd el, hogy egy jó szopás arról szól, hogy használod a kezedet és a szádat is. Nincs is annál kiábrándítóbb, mint mikor hiába munkálkodik az ember, valami nem stimmel és érdektelenül hanyatlik le a farka. Figyelj oda a partneredre, és mindig beszéljétek meg szemtől szemben, hogy mi okos neki örömet orális kényeztetés közben.

További tippek itt

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.