Mit árul el a férfi arca?

Olvasson a férfinak az arcában és tudja meg, milyen a jelleme

Az arcvonások elemzése olyan ősi képesség, amellyel minden nőnek tanácsos lenne rendelkeznie, hogy ne kelljen értékes időt pazarolnia sikertelen randevúkra.

2009.05.14 18:47

Olvasson tovább és meg fog lepődni, mennyi mindent meg lehet tudni egyetlen pillantásból. Az első részben arról olvashat, mit árul el az arc formája, a homlok, a szem, a szemöldök és a szemhéj.

Az arc formája: Figyelje meg az alakját
  - A hosszú és száraz arc lendületes, határozott egyéniségre utal, aki a végsőkig kitart a dolgok mellett és nem szereti azokat félbehagyni.

  - A kerek arc reményt és életerőt jelent. Az ilyen ember szó szerint energiát sugároz és mindig szívesen látott vendég az unalmas partikon.

- A széles arc toleráns, együttérző, elfogulatlan emberre vall.

- A négyszögletes arc az individualistára jellemző,aki elszántan küzd a céljai eléréséért. Az ilyen ember a tettek és a gyorsaság embere.

Homlok: Nézze meg, hány ránca van

- A sima, ránctalan homlok elmélkedő személyiséget takar, aki szeret gyors döntéseket hozni.

- A látható vízszintes ráncoktól szabdalt homlok olyan emberekre jellemző, akik nagyon gyorsan képesek fellelkesedni valami miatt.

A szem: A lélek tükre

- A fáradt szem, amelyben a szivárványhártya alsó részén egy kis fehérséget lehet látni, arra utal, hogy az illető aggódik és feszült.

- A vad szem, amelyben a fehérség a szivárványhártya fölött látszik, azt mutatja, hogy az illető, azon kívül, hogy nagy feszültségben él, nagy valószínűséggel hajlamos erőszakosan reagálni.

  - A távol ülő szem, amelyben a fehérség körbeveszi a szivárványhártyát, kiegyensúlyozatlan személyiségre utal, aki bármelyik pillanatban robbanhat.

- A szem körüli ráncok az úgynevezett “nevető ráncok”, az olyan emberekre jellemzőek, akik sokat nevetnek, és természetükből fakadóan jó kedélyűek.

Miről árulkodik a szemöldök?

  - Az egyenes, vízszintes szemöldök olyan emberre utal, aki tele van ötletekkel. Az ilyen emberrel való beszélgetés jó eredményeket hozhat a tények és javaslatok megbeszélésekor.

  - A vékony, magas, íves szemöldök olyan emberekre jellemző, akiknek alacsony az önbecsülésük. A velük folytatott beszélgetéskor fontos, hogy bátorítsuk őket, és ne éreztessük velük azt, hogy elítéljük vagy lebecsüljük őket.

  - Az összenőtt szemöldök állandóan gondolkodó emberre utal. Ha ilyen emberrel beszélgetsz, bíztasd rá, hogy ossza meg veled a gondolatait.

Szemhéj: kicsi vagy nagy?

- A kis szemhéj, ahol a szemhéj teteje és a szempillák közötti rész keskeny, független emberre utal, aki képes szándékosan távol tartani magát másoktól.

- A nagy szemhéj azt jelenti, hogy az illető hajlamos másokra támaszkodni.

Érdekes, ugye? Úgyhogy ne felejtse el elolvasni a 2. részt, amelyből megtudhatja, mit árul el az orra, a füle, az álla, az állkapcsa, a járomcsontja és az ajka.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.