Szerelmi diéta

Tippek nőknek, hogyan maradjanak fittek az első randi után is

A szerelem könnyen csábít felelőtlenségekre, már ami a diétádat illeti. Ne hagyd, hogy a nassolás végül megkeserítse a kapcsolatotokat!

2009.04.02 10:20rtlbulvar.hu

Fogadd meg ezeket a tippeket és ugyanolyan jól fogsz kinézni, mint amikor először akadt meg rajtad a szeme! Egy új szerelem elején normális, ha leadsz pár kilót. A tetszeni vágyás, az adrenalin és a rendszeres szex felpörget. Ám hónapokkal később megnyugszol és ezt a pár kilót visszaszeded… és még egy kicsit többet is.

Miért hízol?


Szerelmesen nézitek egymást az asztal fölött, azt szeretnétek, ha a pillanat örökké tartana. Szóval desszertet is rendelsz. Ráadásul a szerelmesek 35 százalékkal többet esznek egy-egy alkalommal. A hozzá megivott finom boroktól garantáltan ellustulsz. Mindez nem csak rengeteg kalória, de a szexhez is fáradtabban állsz hozzá. Inkább kihagyod a bonyolultabb figurákat.

Reggel persze egy kis aerobikért nem kelsz fel a békésen szuszogó fiúd mellől, hiszen inkább őt csodálod a testedzés helyett. Észre sem vetted, hogy mikortól, de az éjszaka közepén csipszért könyörögsz. Majd a fölösleges kilók után azzal nyugtatod magad, hogy aki szeret, így is szeret. A fiúd meg arra gondol, amikor rádnéz, hogy vajon hova hízol még. Minél kisebb az önbizalmad, annál kevésbé érzed magad szexinek, annál kevésbé vagy kezdeményező az ágyban.

Ebből elég!

Legelőször tanulj meg különbséget tenni a pasid és a saját kalóriaigényed között! Neki 25-40 kalóriával többre van szüksége, tehát szedj magadnak ennyivel kevesebbet! A jó hír, hogy emellé ihatsz alkoholt, ehetsz előételnek sajtot és rendelhetsz desszertet is. A rossz, hogy választanod kell a három közül! Forrósítsd fel otthon a dolgokat! Miután kevesebbet ettél este, felejtsd el a nassolást! Csapjatok a lepedők közé és egy óra aktív szex előtt meg se álljatok! Ennyi időt mindenképp szakítanotok kell egymásra!

Reggel pedig kelj fel egy órával hamarabb és az edzés előtt romantikázhattok egy nagyot szex közben. Menjetek el együtt rendszeresen sportolni, kirándulni és aktívan pihenni! Mindez remek lehetőséget ad, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz és a szexuális életetek is olyan legyen, mint amikor elkezdtetek járni egymással.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.