Színes

Ölelést imitáló pizsamát dobott piacra a Jim Beam

A neves whiskyforgalmazó cég érdekes terméket dobott piacra.

2022.12.09 11:16ma.hu

A Jim Beam Bourbon márka egy ölelést szimuláló pizsamát dobott piacra - írja a Paraméter.

Az uniszex piros flanel "Kentucky Hug" PJ szett úgy néz ki, mint egy egyszerű kényelmes kockás pizsama, egy kivétellel. Van egy levehető panel, amely a nyak és a vállak köré illeszkedik. Amikor aktiválódik, nyomást gyakorol ezekre a területekre oly módon, hogy az valódi ölelést utánoz.

"Az ünnep akkor a legjobb, ha azt barátokkal, a szeretteinkkel töltjük egy bourbon mellett, és jól érezzük magunkat. A valóság azonban az, hogy nem lehetünk mindig együtt" - mondta Matt Plumb, a Jim Beam gyártója, a Beam Suntory észak-amerikai whisky marketing igazgatója.

De miért is hívják "Kentucky hug" pizsamának? Erre az a válasz, hogy ez a kifejezés népszerű a whiskyfogyasztók körében az Egyesült Államokban.

"Ezt hívjuk annak a meleg érzésnek, amit az első korty bourbon után érzünk" - magyarázta Plumb

A limitált kiadású pizsama 25 dollárba kerül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.