Újra brit férfi lesz a koreai nő

A koreai nővé változott influencer most vissza akarja nyerni brit férfi identitását - videó

A 18 plasztikai műtéten átesett és koreai nővé vált influencer most újra brit férfivá akar válni.

2022.11.13 12:19ma.hu

Májusban Oli London azzal került a címlapokra, hogy koreai transznemű nővé változott. Az elmúlt hat hónapban így élt, és ez alapján bejelentette, hogy folyamatban van a visszaváltozása férfivá.

"Már nem vagyok transz, és visszatértem, hogy férfiként éljek" - osztotta meg a Twitteren.

A férfi elismerte, hogy a "transzneműként" való azonosítása hiba volt, és mostantól újra brit férfivá fog változni.

"Fél évvel ezelőtt arcfeminizációs műtéteket végeztek rajtam, 11-et egy nap alatt. Megváltoztattam a csontozatomat. Hajhosszabbítást kaptam, ruhatárat váltottam, elkezdtem sminkelni, eltávolíttattam a szőrzetem" - mondta.

"Azért tettem, mert azt hittem, hogy boldoggá tesz. Akkor boldognak éreztem magam, de egy idő után, amikor elgondolkodtam, úgy éreztem, hogy a boldogságot hajszolom. Nőnek lenni nem nekem való" - tette hozzá London.

Londont korábban már kritizálták, amiért kiterjedt műtéten esett át, hogy hasonlítson a BTS énekes Park Jiminre, sokan a kulturális kisajátítás példájának tekintették. Korábban azt vallotta, hogy a koreai az ő kultúrája, miután nyolc év alatt legalább 150 ezer dollár értékű műtéteket hajtotak végre, hogy úgy is nézzen ki.

Nemrégiben London teljesen leborotválta a haját, amit úgy tekintett, mint a férfivá váláshoz vezető út kezdetét. Azt mondja, hogy az elmúlt hat hónap, amíg nőként élt, tisztán látta az identitását, és proaktív lépéseket tesz, például terápiát, hogy folytassa az útját a boldogság felé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.