Életmód

Milyen érzéseket keltenek Önben ezek a tányérok?

Ösztönzést, hogy mindent megegyen, vagy inkább lelkiismeret-furdalást?

2022.09.06 17:41ma.hu

Bárki is készítette ezeket a tányérokat, a művész üzenete nagyon világos volt: "A maradékodra sok embernek van szüksége". De vajon ez egy jó emlékeztető arra, hogy megbecsüljünk minden egyes falatot, vagy éppenséggel olyan érzetet kelt az emberben, hogy mindig kell a tányérján hagyni valamit? Netán lelkiismeret-furdalással enne minden falatot, amiért a világ ilyen igazságtalan, hogy valakinek sok jut, valakinek meg nagyon kevés?

A meghökkentő képek a Világélelmezési Programnak, az ENSZ élelmezési segélyekkel foglalkozó részének köszönhető, amely a világ legnagyobb, az éhezés ellen küzdő és az élelmiszer-biztonsággal foglalkozó humanitárius szervezete.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.