Rekord

Immár 50 éve, minden nap megeszik egy Big Macet a férfi - rekordot döntött

Donald Gorske abban a McDonald's-ban ünnepelte meg az 50. évfordulót, ahol először evett kedvenc ételéből.

2022.05.19 15:24ma.hu

Donald Gorske szerint a hamburger a "legjobb szendvics a világon". Gyakran kettőt is megeszik belőle egy nap - írja a Guinness World Records weboldal.

2021 augusztusában ünnepelte a rekordját, amikor is elfogyasztotta a sorban 32 340-ik Big Macjét. 2022. május 17-én pedig az 50 éves évfordulója volt annak, hogy megette első hamburgerét. Az elmúlt évszázadban csupán 8 nap volt, amikor kimaradt a hamburgerfogyasztás az életéből.

Donald abban a McDonald's-ban ünnepelte meg az 50. évfordulót, ahol először evett kedvenc ételéből. Elmondása szerint szerelem volt első harapásra.

"Abban a pillanatban azt mondtam, hogy valószínűleg egész életemben ezt fogom enni" - jegyezte meg Gorske, aki egyébként nagyon különleges kapcsolatban áll azzal a McDonald's-al, ahol "beleszeretett" a Big Macbe - még a portréját is felakasztották a falra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.