Gyermekvédelmi népszavazás

A Ficsak is elutasítja a kiskorúakat célzó LMBTQ-propagandát

A szülők féltik gyermekeiket az LMBTQ-lobbitól.

2022.03.20 16:57MTI

A Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) felmérései is megerősítik, hogy a magyarok elutasítják a kiskorúakat célzó LMBTQ-propagandát - mondta a Ficsak alapítója, elnöke vasárnap reggel az M1 aktuális csatornán.

Király Nóra hangsúlyozta: a Ficsak saját berkeikben ezer embert kérdezett meg a kiskorúakat célzó LMBTQ-propagandáról, és elsöprő többségük azt mondta, elutasítanak minden olyan kezdeményezést, amely a gyermekeket az iskolában és közintézményekben érzékenyítné a téma iránt.

Kiemelte azt is, nagyon fontos, hogy április 3-án - az országgyűlési választások napján - népszavazás lesz a témában, hiszen ekkor lehet felhatalmazást adni a kormánynak, hogy "az emberek akaratát képviselve tárgyaljanak a lobbistákkal és Brüsszellel". Nem szabad elfelejteni, hogy Brüsszel irányából micsoda hatalmas nyomás nehezedik a magyar kormányra ezzel kapcsolatban - fogalmazott a Ficsak elnöke.

Mint mondta, a szülők féltik gyermekeiket az LMBTQ-lobbitól. A szülők feladata és kötelessége, hogy eldöntsék, mikor világosítják fel gyermekeiket szexuálisan, és fontos, hogy ezzel kapcsolatban külső hatás ne érje a gyermekeket - hangoztatta Király Nóra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.