Színes

Íme az ikrek, akik nem ugyanabban az évben születtek

A tavalyi év egyik utolsó, és az idei év egyik első gyermekét hozhatta világra egy nő Kaliforniában.

2022.01.03 11:15ma.hu

Negyedóra korkülönbséggel születtek ikrei egy kaliforniai nőnek Szilveszterkor, a picik anyakönyvi kivonatában nemcsak másik nap ,hanem másik hónap és másik év is van feltüntetve.

A szülők - Fatima Madrigal és Robert Trujillo - szilveszter éjjelén, helyi idő szerint 23:45-kor üdvözölhették a világon újszülött kisfiukat, Alfredót, majd 15 perccel később - pont akkor, amikor az óra éjfélt ütött, és 2022 lett - kislányukat, Aylint.

Az ikreket világra segítő Dr. Ana Abril Arias pedig azt mondta: egyértelműen ez volt pályafutása egyik legemlékezetesebb szülése - írja a People magazin.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.