Hoppá...

Van összefüggés a pénisz és az orr mérete között kutatók szerint

A japán tudósok azzal magyarázták az orr és a pénisz mérete közötti összefüggést, hogy mindkét szerv fejlődésében nagy szerepet játszanak az androgén hormonok.

2021.05.05 19:14ma.hu

Egy friss kutatás arra az eredményre jutott, hogy a nagyorrú férfiaknak a péniszük is nagyobb az átlagosnál.

A Sun című brit bulvárlap cikke szerint 126 férfi tüzetes vizsgálatából vonták le ezt a következtetést. Az alanyok orrát a szemek sarkától a cimpa hegyéig, a péniszt pedig alap, nem erektált állapotában mérték.

Azt találták, hogy az átlagos, 4,3 centiméteres orral rendelkező férfiak pénisze nagyjából 10 centis, míg azoknak akiknek tekintélyes 5,3 centis orruk van, a péniszük átlagosan 13,4 centis.

A japán tudósok azzal magyarázták az orr és a pénisz mérete közötti összefüggést, hogy mindkét szerv fejlődésében nagy szerepet játszanak az androgén hormonok. Minél magasabb ezen hormonok szintje az anyaméhben, annál nagyobbra nő az orr, és a pénisz is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.