Színes

Vágódisznó és csimpánzcsöcs - megszólalt Schobert Norbert (videó)

A fitneszguru azt állítja, ő csak jót akart, ám ismét kiforgatták a szavait.

2021.04.15 07:59ma.hu

Nagy port kavartak Schobert Norbert hét eleji kijelentései.

"Vannak ilyen hülye mondások, amit a férfiak terjesztenek és el is hiszik. Ez »a férfi 100 kilónál kezdődik« mondat. Itt nagy tévedésben vannak, mert a vágódisznó kezdődik 100 kilónál" - mondta akkor a fitneszguru a Fókusznak.

"Egy bizonyos kor után, ha hízunk, akkor én úgy szoktam mindig hívni, hogy kialakul a csimpánzcsöcs. Nekem is volt egy jó kis csimpánzcsöcsöm. Amikor ültem, lógott a csöcsöm és a strandon már nem akartam leülni, mert milyen az, hogy Norbi leül a strandon egy koktélra lógó csöccsel. Ez undorító és bizony nagyon kemény munkát fektettem abba bele, hogy visszamenjek erre a 70 kilómra. Most roppant büszke vagyok" - ttette hozzá Schobert.

A fitneszguru most úgy érzi, hogy az emberek kiforgatják a szavait, ezért most megpróbálta helyre tenni a dolgokat..

"Új balhé, mindenki rólam beszél, ez rendkívül jól esik. Nem én magyarázom bele ebbe a mondatba azt, amit belemagyaráznak. 100 kiló az vágósúly a disznóknál és a 100 kiló feletti férfi nem férfi attól, mert 100 kiló. Ez az igazság. Ez a mondat továbbra is érvényes, továbbra is fenntartom, hiszen gondoljatok bele, nem kezdődhet 100 kilótól egy férfi. Ez hülyeség. Akkor egy 60 kilós, 70 kilós nem férfi? Tehát a mondat nem igaz, hogy 100 kilótól kezdődik egy férfi, de ebbe kapaszkodnak sokan" - mondta el a Schobert, aki állítja, csak jót akart és ki akarta mozdítani az embereket a komfortzónájukból, hogy egészségesebben éljenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.