Mit árul el a kávé a férfiakról?

Mi köze a kávénak a férfiak gondolkodás-módjához?

Köztudott, hogy egy férfi könnyen megítélhető az édesanyjához fűződő viszonya alapján. De mi a helyzet a kávéval? Mi köze a kávénak a férfiak gondolkodásmódjához? Talán több mint gondolnánk!

2009.01.29 13:49

Török kávé
Igazi férfi. Szenvedélyes és magával ragadó, arcán néhány szexi ránc, haja esetenként ősz. Az autón akár bekötött szemmel, fél kézzel is kicseréli a kereket.

Presszókávé
Két szóval jellemezhető: túlságosan elfoglalt. A presszókávét olyan férfi issza, akinek nincs ideje egy egész deciliter barna folyadék elfogyasztására, hanem csak lehörpint egy presszókávét, és már megy is. Az ilyen férfiak gyakran azt sem tudják, hogy hol áll a fejük - munkamániásak, illetve nikotin és koffeinfüggők.

Macchiato (presszókávé, tetején tejhabbal)
A macchiato kávét olyan megbízhatatlan férfiak isszák, akik szeretnének “macsónak” látszani, de nem azok. Ez az a típusú férfi, aki igen hamar fellelkesül különböző dolgokért, majd hamar alábbhagy az érdeklődése.

Kávé tejszínnel

Ezt a fajta kávét előszeretettel fogyasztják olyan, nem túl igényes átlagemberek, akik pusztán kedvtelésből isznak meg egy kávét ebéd után, és nem igazán hiányzik nekik a koffein. Az ilyen férfiak rendszerint nagy pocakkal rendelkeznek.

Tejeskávé
A tejeskávé olyan komoly férfiak itala, akik tudják, hogy mit akarnak. Figyelmet fordítanak testükre, de semmit nem visznek túlzásba. Az ilyen férfi figyelmes az ágyban, és jól teljesít a munkahelyen. Jó választás!

Cappuccino
A cappuccino-t szexi, izmos, kifinomult ízlésű férfiak isszák. A habos presszókávét erős, megalkuvást nem ismerő férfiak rendelik, mert úgy vélik, hogy a meleg tej csak a babáknak való.


Latte macchiato (presszókávé sok tejjel, tejhabbal)
Jaj! A nőknek is megvan a maguk baja, miért kellene még ilyen férfiakkal is bajlódniuk?

Karamellás kávé tejszínnel

Férfi fehér ingben, sállal a nyakában. Feltehetően tengerparti városba viszi Önt, és legalább két órán keresztül készülődik, hogy megjelenjen a tengerparton.

Heti kávéajánlat
Felületes, unalmas férfi, akinek nincs saját véleménye. Szakállas vicceket mesél, és csak ő nevet rajtuk.

Koffeinmentes kávé
Vigyázat! Ez a férfi feltehetően sisakkal a fején, biztonsági övben alszik. Ehhez képest mégis szexi, ezért flörtöl vele az összes pincérnő.

Koffeinmentes kávé sok habbal, fahéjjal és csokoládésziruppal
Jaj, ne! Ez egy bonyolult, önelégült, elkényeztetett férfi! Azt ajánljuk, adjon neki néhány szorongás elleni tablettát, ha még nincs meg rá a receptje, és tartson készenlétben egy tablettát a saját részére is! És ne csodálkozzon, ha ez a férfi elcsábítja a pincérnőt!

És mi a helyzet azokkal a férfiakkal, akik fekete teát isznak?
Ezek a férfiak a legtöbb időt saját magukkal és saját problémáikkal töltik. Túl sokat foglalkoznak azzal, hogy mások mit gondolnak róluk, ezért gondosan megválogatják munkahelyi öltözetüket, de ezt megelőzően még elvégeznek néhány jógagyakorlatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.