Betegség

Otthonából üzent Sas József - videó

Jó ideje először állt kamera elé a humorista.

2019.08.01 13:00ma.hu

"Szinte nincs más, amit a családomnál jobban szeretek. Kizárólag a nézőket" - mondja Sas József a BEST magazin Facebook-oldalán közzétett videón. A népszerű humorista a betegsége óta először állt kamera elé.

Ahogy korábban az Index is beszámolt róla, Sas József Thaiföldön kapott agyvérzést az év elején, egy phuketi kórházban stabilizálták az állapotát, majd betegszállító repülővel hozták haza márciusban. A János Kórház neurológiai osztályáról két héttel később Budakeszire szállították, az Országos Rehabilitációs Intézetbe, majd a Mazsihisz Szeretetkórházba, onnan térhetett haza múlt héten, saját felelősségére.

Zsuzsa asszony arról is beszélt, hogy férje jobban van, nagyon lassan, de javul az állapota. "Jóska nagyon hálás azért a sok szeretetért, amit kap. Szereti a társaságot, a nagy beszélgetéseket, itthon erre már van lehetősége. Biztos vagyok benne, hogy jót tesz majd az állapotának" - árulta el a feleség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.