Színes

Élő adásban szült egy amerikai rádiós műsorvezető

Élő adásban császármetszéssel adott életet kisfiának egy amerikai rádiós műsorvezető.

2018.02.22 20:30MTI

Cassiday Proctornál, a St. Louis-i rádió reggeli műsorának házigazdájánál hétfőn jelentkeztek a szülési fájdalmak. A rádiócsatorna elintézte a kórházzal, hogy élőben közvetíthessék a szülést.

A műsorvezetőnő elmondta: mivel a baba két héttel korábban érkezett a vártnál, nagy szerencse volt, hogy meg tudták ragadni a pillanatot a szülés közvetítésére.

"Fantasztikus volt, hogy életem legizgalmasabb napját meg tudtam osztani a hallgatóinkkal" - mesélte a BBC riporterének, hozzáfűzve, hogy az élőben közvetített szülés tulajdonképpen "csak kicsit nyúlt tovább" azon, amit nap mint nap csinál, amikor életének minden aspektusát megosztja a hallgatókkal.

A 3200 grammos kisfiú, Jameson kedden született meg császármetszéssel. A gyermek nevét a rádió hallgatói szavazták meg még januárban.

Az édesanya műsorvezetőtársa, Spencer Graves úgy fogalmazott: az élőben közvetített szülés "varázslatos, bensőséges pillanat volt".

Cassiday Proctor egy ideig nem vezet műsort, anyasági szabadságra ment.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.