Perverz vagy szexi?

Szex piros betűs napokon

Hosszú távú kapcsolatban elkerülhetetlen, hogy a férfi is találkozzon a piros betűs napokkal. Ezért jó, ha tisztázzátok, kinek meddig tart a határ a szexben!

2008.01.18 06:40femina.hu

Ön- és partnerismeret 

Sok nő sokkal erősebb késztetést érez a szeretkezésre ciklusa alkalmával, mint egyébként. Először is magadban kell eldöntened, hogy ezeken a napokon közel engeded-e a férfit. (Mit találnak erotikusnak a férfiak?)  Ha könnyű a menstruációd, és nincs ellene semmi kifogásod, akkor felhozhatod a témát partnered előtt. Ha a férfinek ellenérzései vannak, ne erőltesd, nem lesz jó vége. Ha kívánod is a szexet, várj, míg véget ér a vérzésed. 

Szex 

Vannak olyan férfiak, akik kifejezetten félnek a szeretkezéstől a piros napokon. Igazság szerint pedig sem neki, sem neked nem árt, sőt. Az orgazmus eljövetelekor az összehúzódó szövetek olyan folyadékot termelnek, és löknek ki a méhből, mely enyhíti a menstruációs görcsöket. 

Több indok is szól amellett, hogy szeretkezz  (Szexelj gátlástalanul!) ebben az időszakban: 
- az első, hogy biztosan nedves a hüvelyed, 
- a második, hogy élvezetesebb az orgazmus, mert érzékenyebb vagy, 
- a harmadik pedig az, hogy megsokszorozódik benned a vágyakozás és a tűz.


Ezenkívül minimális a teherbe esés kockázata, bár bekövetkezhet még ekkor is. Ha tampont használsz, még az orális szex (Orálsuli férfiaknak) is működik, persze csak akkor, ha elég a csikló izgatása számodra. Ha semmiképp nem akaródzik a hüvelyedbe engedni a férfit, próbáljátok ki a popsiszexet! Itt az idő, hogy gyakoroljatok!
 
Higiénia 

Ha szexre adjátok a fejeteket a menstruáció alatt, fokozottabban kell figyelnetek a higiéniára. A férfi ügyeljen az alapos kézmosásra, te pedig alaposan mosakodj meg, de semmiképp ne használj hüvelyöblítést. Ha a párod csak a vértől ódzkodik, de mégis szeretkezni szeretne veled, használjatok óvszert. Ez egyébként is ajánlatos a fertőzések elkerülése érdekében. Ugyanis ebben az időszakban egy kicsit magasabb a rizikófaktor.


Beidegződések 

Szinte mindenkire vonatkozik az a tény, hogy szülei tabuként tekintettek erre a természetes biológiai folyamatra. Így a lányok nagy része csúnyának és taszítónak érezheti magát a menstruáció ideje alatt. Erre még rátesz egy lapáttal az esetleges fájdalom és a látvány, valamint a kellemetlen illat. Pedig hidd el, semmi rossz nincs abban, hogy menstruálsz. 

Nem lettél sem csúnyább, sem mocskosabb, és végképp nem ellenszenvesebb! Egyébként pedig csak egyszer kell megtapasztalnod, hogy milyen, amikor pár napot késik… Azonnal megtanulod értékelni, és jóbarátként gondolsz rá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.