Tragédia

Ez történt a The Cranberries énekesnőjének halála előtt

Gyakran küzdött depresszióval, de aznap igen más volt...

2018.01.16 17:43ma.hu

Az ír rockénekesnő holttestére a londoni Hilton hotelben találtak rá. Mindössze 46 éves volt Dolores O'Riorda, ennek ellenére a rendőrség - az eddigi információk alapján - nem gyilkosság ügyében vizsgálódik. O'Riordan a kezdetektől, 1990-től volt tagja a Cranberries-nek, karrierje azzal kezdődött, hogy egy hirdetésre jelentkezett a csapathoz.

NYE: take away, TV, pajamas 😳👻

Olé Koretsky (@doubleole) által megosztott bejegyzés,

Barátja, Ole Koretsky, akivel egy bandában is játszott, január másodikán posztolt közös képet, a bejegyzés koránt sem tanúskodik problémáról. Persze nem volt titok, hogy az ír The Cranberries énekesnője gyakran küzdött depresszióval karrierje során, de az a producer, aki aznap utoljára beszélt vele, azt mondta: Dolores viccelődött a telefonban, jókedvűnek tűnt nem sokkal azelőtt, hogy rátaláltak élettelen testére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.