Sztárhírek

Már több mint másfél hónapja kórházban van Erdei Zsolt koraszülött kisfia

A baba májusban született, a hetedik hónapban. Mivel születésekor csak 1480 gramm volt a súlya, sokáig inkubátorban tartották.

2017.07.03 12:13ma.hu
Fotó: MTI

Még mindig kórházban van Erdei Zsolt koraszülöttként született kisfia - írja a 24.hu.

A kis Vilike május 18-án jött világra, a hetedik hónapban, alig 1480 grammal. Az elmúlt hetekben ugyan sokat erősödött - több mint egy kilót szedett magára -, de Madárék így is csupán egyetlen napra vihették haza a hathetes babát, aztán rögtön vissza is kellett vinniük a kórházba, ahol további vizsgálatokat fognak elvégezni rajta.

A volt bokszoló abban bízik, hogy egy héten belül végre hazavihetik a kisfiút. A gyerek mellett mindig ott van az anyukája, míg hároméves nővérére, Grétire az apja vigyáz.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.