Dráma

Nyomorban él Michael Jackson magyar pártfogoltja

Szinte felsorolni is nehéz, hogy hány születési rendellenességgel jött világra Farkas Tamás második gyereke. Ő az a férfi, akinek Michael Jackson mentette meg az életét még kiskorában azzal, hogy finanszírozta a májátültetését. Tamás kisfia két hét után feladta a küzdelmet a betegségek ellen. A család most próbálja feldolgozni a tragédiát.

2017.04.25 20:17ma.hu

A Farkas család gyászát az sem könnyíti meg, hogy nagyon szerény körülmények között kénytelenek élni egy eldugott Bács-Kiskun megyei faluban, Drágszélen. A falak nedvesek és hidegek, a vakolat omladozik és az épület is megrogyott már. Ennek ellenére azt mondják, szeretnek itt élni.

Tamás a családfő egy csibefarmon dolgozik a faluban, 56 ezer forintért havonta. Felesége 11 ezer forint családi pótlékot kap, így jön ki a 67 ezer forintos összeg, amiből a havi megélhetésüket kell megoldaniuk.

Tamásék bíznak benne, hogy megoldódik a helyzetük és végre boldog családként élhetnek tovább.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.