Szálló por

Javult a levegő minősége Nyíregyházán

Javult a levegő minősége Nyíregyházán, ezért a szmogriadó korábbi riasztási fokozatát tájékoztatási fokozat váltotta fel.

2017.02.02 10:20MTI
hirdetés

Rendes Sándor, a városháza szóvivője elmondta, hogy a szálló por (PM10) 24 órás átlagkoncentrációja szerdán a köbméterenkénti 100 mikrogrammos riasztási küszöbérték alá csökkent, de még meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket.

A www.levegominoseg.hu oldalon olvasható adatok szerint a csütörtök hajnali óráktól a levegőminőség folyamatosan javul a nyírségi megyeszékhelyen, a szálló por koncentrációja délelőtt már a tájékoztatási küszöbértéket sem érte el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.