Politika-bulvár

Egymillió szavazót elégít ki a bombázó olasz modell

Paola Saulino azt ígérte, mindenkit orális örömökbe részesít, aki nemmel szavaz az olasz népszavazáson. Tartja is magát az ígéretéhez.

2017.01.30 15:12ma.hu
Fotó: Facebook

Paola Saulino annyira ellenezte a Matteo Renzi miniszterelnök által javasolt alkotmányos reformokat, hogy felajánlotta: mindenkit orális örömökben részesít, aki nemmel szavaz a decemberi népszavazáson.

A referendum ugyan elbukott, de a 27 éves modell "morális kötelességének" érzi, hogy tartsa magát az ígéretéhez. A hírek szerint már négyszáz szavazópolgárt tett boldoggá, és azt ígéri, meg sem áll egymillióig.

Ezért országos turnéra indult, és városról-városra járva becsülettel teljesíti, amit megígért.

Az állampolgárok e-mailben jelentkezhetnek a Paolával való meghitt találkozásra, aki egy privát szobában fogadja a jelentkezőket.



Oggi sono carichissima . Voglio battere ogni record #pompatour . Today I want to enter in world record because my #Pom #goodmorning

PAOLA SAULINO 🍯😋🐷 (@insta_paolina) által közzétett fénykép,

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.