Gyilkos szexuális indulatok

Szex nélkül nem megy sokáig

A szex nélküli élet igazán rögös és olyan indulatokat szül, amivel nehéz szembenézni. A hírekben gyakorta találkozhatunk szerelemféltésből leharapott nemi szervvel, vagy gyilkossági kísérlettel elmaradt szex miatt.

2010.01.15 19:41ma.hu

Bizony az élet nem egyszerű főleg, ha az embernek van partnere az oldalán, de a szex másnak jut. A szex bizonyítottan olyan fizikai folyamatokat indít be az emberi szervezetben, ami felelős a boldogságért, ami megszűnteti a stresszt. Amennyiben hosszú ideig nem jut valaki hozzá, akkor morcos lesz és bizony akár leharaphat, ledöfhet, vagy egyéb kiszámíthatatlan dolgokat művelhet.

A szex minden ember életének a része, sokan élnek nélküle, hisz lehetséges élni szex nélkül, de valljuk be elég savanyú megoldás hosszútávon. A szex boldogsághormont termel és ezáltal erősíti a szervezetünket és mentálisan is helyre tesz bárkit. Azon emberek, akik rendszeresen élnek jó szexuális életet sokkal többet mosolyognak, sokkal közvetlenebbek és kevesebb stressznek teszik ki magukat a munkahelyükön.

Amennyiben valaki párkapcsolatban él és hosszú ideig nem jut szexhez partnerétől, úgy könnyen kialakulhat depresszió, vagy éppen átcsaphat a kielégítetlen vágy gyilkos indulatokba is. Nem túl régen a hírekben beszámoltak arról, hogy Dél-Amerikában egy nő hátba szúrta a férjét, mert hosszú idő óta nem teljesítette házastársi kötelezettségét. A dolog pikantériája az, hogy a rendőrségi kihallgatás során a nő semmiféle megbánást nem tanúsított és teljesen jogosnak érezte az eljárást a hanyag férjjel szemben.

Az ilyen indulatok sokkalta jellemzőbbek az idősebb házastársak esetében, hisz ebben a korban már nincs túl sok lehetősége az embereknek kiugrani egy nem működő kapcsolatból. Az emberek a húszas, harmincas és még talán a korai negyvenes éveikben könnyen válnak el és kezdenek új életet, azonban ezután a kor után már azzal kell megelégedni, ami jutott.

Bizony a frusztrációra komoly okot adhat, ha hónapokon keresztül nem tudja igazán nőnek, vagy férfinak érezni magát valaki egy kapcsolatban, mert a partner nem vevő a szexuális együttlétre. Amerikai kutatások azt is bizonyították, hogy a szexuális kielégületlenségből adódó indulatok nincsenek kapcsolatban társadalmi státusszal, vagy intelligenciával. A türelem elfogytával, amikor a kielégítetlen vágyak robbannak, akkor mindegy, hogy ki milyen iskolát végzett, vagy milyen szülői háttérrel bír a következmény kiszámíthatatlan.

Az eredmény lehet leharapott pénisz, ledöfött férj, vagy feleség, mély depresszió, öngyilkosság, veszekedés, válás és minden más egyéb, amit az emberi elme el tud képzelni. Így aztán minden megfáradt párnak, vagy most induló kapcsolatnak egy dolgot tudunk javasolni: Szexre fel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.