Dorongdorongoló lista nőknek

Szexgyilkos viselkedés női módra

Van úgy, hogy nem felizgatni, hanem felbosszantani akarod párod az ágyban, ehhez szolgálunk most segítséggel, hisz van úgy, hogy a pasinak valami miatt bűnhődnie kell.

2009.11.01 15:05ma.hu

Előfordul, hogy szeretnéd móresre tanítani kedvesed, mert valami végzetesnek tűnő bakit követett el, ehhez szolgálunk most egy rövid kis listával. Az útmutatót azonban csak akkor érdemes követned, ha szakítani akarsz, vagy komoly mondandód van kedvesednek, csupán viccből nem javallott bevetni ezeket a gonosz lépéseket, mert komoly félreértések kerekedhetnek belőle. Amennyiben ezeket mindennaposan használod, úgy inkább hibaként, vagy feljavítandóként lehet említeni a szexuális érintkezésed során és ha ez így van, akkor ideje változtatnod rajta. 

A legnagyobb hiba, amit a szexuális együttlét alatt elkövethetsz, az a végtelen csend és reakciómentes aktus. Amennyiben fadarabot játszol a pasi mellet az összezavarja, amitől idegessé válik, majd ő maga is képtelenné válik arra, hogy élvezze az együttlétet. Az ilyen esetekben nagy a valószínűsége, hogy érdeklődni kezd arról, hogy mi a probléma. Amennyiben úgy érzed, hogy a jelzésed célba ért úgy elkezdhetsz beszélni vele, amennyiben tovább akarod büntetni, úgy fokozhatod a dolgot egy „semmi” válasszal. 

A fokozatot kettesbe kapcsolhatod, ha a csendet tetézed egy kis szégyellőséggel, azaz elkezded takargatni magad és továbbra is csendben tűröd, ahogy próbál beindítani téged. Amennyiben egy pasi azt érzékeli, hogy nem értékeled a tested mellette, úgy saját beléd fektetett energiáját látja köddé foszlani. Ők is tudják, hogy az igazi férfi bármelyik nővel el tudja hitetni, hogy gyönyörű. (Casanova vonzereje is ebben a tulajdonságában rejlett.)
 
A passzivitásod és tested rejtegetése komoly frusztrációt okozhat partnerednek és vélhetően újra fog próbálkozni a „mi a baj drágám?” érdeklődéssel. Ezek után újra dönthetsz a kommunikáció mellett, vagy ellene. Amennyiben tovább kívánod feszíteni a húrt, úgy közeledj felé, de amolyan teljesen béna módon.


A lehetetlen technika a következő lépcsőfoka a ledorongoló technikának. Vélhetően jól ismered a pasid és pontosan tudod, hogy mitől indul be. Amennyiben büntetni kívánod, úgy csináld az ellenkezőjét. Az orális szex közben kicsit haraphatsz erősebben, persze ne úgy hogy fájjon, csak ne legyen kellemes, vagy eljátszatod, hogy véletlenül megkarmoltad. Természetesen azt is tudod, hogy az ő pénisze milyen érzékenységű, így aztán teheted az ellenkezőjét annak, amit igazán szeret. 

A büntetési lista végtelen lehet, mint például szegényes higiénia, szőrösség mindenütt, vagy megszakított közösülés, esetleg óvszer erőltetése valamilyen betegség indokával. Azonban tudni kell azt is, hogy hol van a büntetési határ és figyelembe kell venni, hogy a te pasid mennyire érzékeny lelkületű, hiszen maradandó károsodást ugyebár senki nem akar okozni. Ennek érdekében javasoljuk, hogy az első, vagy épp második fokozatú büntetés után inkább egy jó kis beszélgetéssel oldjátok meg a köztetek feszülő problémákat. 

Amennyiben a pasid tényleg érdeklődik a furcsa viselkedésed okáról az első vagy második büntilépés után, úgy érdemes feltartani a fehér zászló és kiönteni a lelked, avagy felvilágosítani mit is tett rosszul, ami miatt ilyen megtorlásra került sor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.