Két év alatt KILENC méretet nőtt

"Nem akarok ekkora melleket, vágják le!"

Ha nem is az összes nő, de valószínűleg a nagyobb részük a fél életében arról ábrándozik, milyen lenne, ha nagyobb mellei lennének. Egy brit nő azonban szinte könyörgött a kisebb keblekért.

2014.08.08 15:29ma.hu

Pontos statisztikai adataink ugyan nincsenek, de látatlanban is ki merjük jelenteni, hogy a mellműtétre jelentkező nők jelentősebb hányada azért fordul a plasztikai sebészhez, hogy nagyobb kebleket kapjon. Ritkább az, amikor egy nő arra kéri az orvost, hogy faragja kisebbre a melleit, hát még amikor szinte könyörög érte! Márpedig egy 51 éves brit nő pontosan így érzett: bármire képes lett volna, csak visszakapja az eredeti normál méretű melleit.

Fotó: Channel4

A csak Sharonként ismert West Midlands-i nőnek két évvel ezelőttig 75D-s melltartót kellett hordania, ám akkor egészségügyi okokból el kellett távolítani a méhét. Az operáció olyan hormonális változásokat indított meg a testében, amelynek következtében két év alatt 90L méretre kellett váltania - ez pontosan 9 kosárméret különbség! A gigantikus keblei ráadásul nemcsak látványra voltak már zavaróak és az öltözködést nehezítették meg a nőnek, hanem egyre gyakrabban érzett kínzó fájdalmat a nyaka és a háta környékén, az utolsó időszakban már naponta kellett morfint szednie, hogy fel tudjon ülni vagy állni.

Az asszony történetét a Channel4 televíziócsatorna tematikus műsora mutatta be csütörtök este, melyben nyilatkozott Dr. Pixie McKenna általános orvos is. Mint mondta, megdöbbentette Sharon melleinek látványa, ekkorát még sosem látott azelőtt. A nőnek az önbizalmát is porig rombolta a két hatalmas lökhárító, férje, Sam úgy fogalmazott, hogy amikor megismerte a feleségét, mindig táncolt és énekelt, és nagyon vidám volt, de akit most lát, az egy teljesen másik nő.

A sebészek összesen 6 kilónyi szövetet távolítottak el, Sharon legnagyobb örömére, és a műtét után eltűnt a púpos háta, a fájdalmakkal együtt. "Újra nőnek éreztem magam, mert minden, amim volt, két hatalmas zsíros mell volt - most ezek elképesztők! Alig várom, hogy bikinit vehessek és bemutassam az új kebleimet" - lelkendezett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.