A kisfiú egészséges

Újszülött babát találtak a hatvani kórház inkubátorában

Egészséges kisfiút találtak a hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet csecsemőmentő inkubátorában péntek reggel.

2014.01.10 12:53MTI

Pripkó Judit, a kórház pr-menedzsere elmondta, hogy az inkubátor riasztója 9 óra előtt pár perccel szólalt meg. A kisfiú azonnal az újszülöttosztályra került. Az első orvosi vizsgálatok szerint a gyerek egészséges, 3150 grammos, a szülés egy napon belül történt.

Az újszülöttet ellátták, a köldökzsinórt cipőfűzővel elkötötték, felöltöztették, úgy helyezték el az inkubátorban. A kisfiú egyelőre a Hatvani Albert nevet kapta. Az inkubátort tavaly október 8-án tették ki, és ez volt az első alkalom, hogy gyermeket helyeztek el benne - közölte a pr-menedzser.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.