Párlatok parádéja

Ismét megrendezik a Keceli Pálinka Ünnepet

Az idén november 29-30. között tartják a Keceli Pálinka Ünnepet, a pálinkák, párlatok immár hatodik alkalommal megrendezett megmérettetésére az egész országból és határon túlról eddig 330 mintát neveztek - jelentették be a szervezők.

2013.11.24 02:30MTI

Jakab István, a Magosz elnöke, a rendezvény egyik védnöke közölte: ebben az évben a pálinkaünnep kibővül, a hazai kis főzdéken kívül felvidéki, erdélyi és vajdasági pálinkafőzők is elhozzák remekeiket. Egy ilyen verseny a minőségi pálinka előállításának megismertetése miatt fontos - emelte ki.

Téglás András, a rendezvény ötletgazdája, a T.G.-Virág Nevelési, Oktatási és Szociális Intézmény Fenntartó Nonprofit Kft. címzetes igazgatója elmondta: a hagyományok szerint a pálinkaünnepen a gyümölcsből, törkölyből és a zöldségből készült pálinkák és párlatok szakmai versenye mellett már 15 éve borszépségversenyt is tartanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.