Sikeres kongresszusi pályázatok

2017: Nemzetközi Alzheimer Kongresszus hazánkban

A Feledékeny (Alzeheimer-kórral és más emlékezetzavarral élő) Emberek Hozzátartozóinak Társasága, az MCI UK, a TensiCongress és az MT Zrt. Magyar Kongresszusi Igazgatósága (MKI) együtt pályáztak sikeresen az Alzheimer's Disease International 2017-es kongresszusának szervezési jogára.

2013.05.16 05:17MTI

Magyarország több kongresszus rendezésének jogát is megnyerte - adta hírül a Magyar Turizmus (MT) Zrt. online hírlevelében. A Feledékeny (Alzeheimer-kórral és más emlékezetzavarral élő) Emberek Hozzátartozóinak Társasága, az MCI UK, a TensiCongress és az MT Zrt. Magyar Kongresszusi Igazgatósága (MKI) együtt pályáztak sikeresen az Alzheimer's Disease International 2017-es kongresszusának szervezési jogára. A tajpeji prezentáció során Isztambul ellenében Budapest nyerte el a rendezés jogát. A kongresszusra 1500 főt várnak, a konkrét helyszínről később döntenek.

Ezzel párhuzamosan a jogászok egyik legnagyobb és legrégebben alapított nemzetközi szervezetének, az UIA-nak (Union Internationale des Avocats - Ügyvédek Nemzetközi Egyesülete) 2016 őszére tervezett 60. éves közgyűlését és kongresszusát is megpályázta a magyar ügyvédekből álló szervezőbizottság, a Magyar Ügyvédi Kamara, a Budapesti Ügyvédi Kamara és a Magyar Jogász Egylet, illetve a pályázathoz segítséget nyújtott az MKI is. A sikeres prezentációt követően Magyarország elnyerte a 2016-os kongresszus szervezési jogát, melynek során a várhatóan 1000 résztvevő két Duna-parti szállodában ülésezik majd.

Az MKI nagy hangsúlyt fektet újabb lehetőségek felkutatására és törekszik arra, hogy minél több nemzetközi szövetség képviselőjével teremtsen kapcsolatot, többek között kiállításokon, rendezvényeken. Erre nyújtott lehetőséget legutóbb az International Association Congress Estorilban, amelyen 150 szövetség képviselője jelent meg. Nemcsak tárgyalásokra került sor, hanem egy olyan tudományos programot is bemutattak, amely közelebb vitt a szövetségek működésének megértéséhez, ismertette az aktuális trendeket, a támogatási és egyéb együttműködési lehetőségeket - írja a nemzeti marketingszervezet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.