A típus, amire buknak a lányok

A rosszfiúk többet szexelnek!

Egy új kutatás szerint a "rosszfiúkra" jobban buknak a lányok - Az antiszociális személyiségjegyekkel rendelkező férfiaknak általában intenzívebb a szexuális életük.

2008.06.19 13:00medipress.hu

Az eheti New Scients-ben megjelent két új amerikai tanulmány, ami azt az eredményt mutatta, hogy az antiszociális személyiségjegyekkel rendelkező férfiaknak általában intenzívebb a szexuális életük.

A tanulmány értelmezésében a „rosszfiú” olyan jellemvonásokat takar, mint impulzivitás, nárcizmus, kalandvágyás és képmutatás. Az egyik tanulmány 35 000 embert vizsgált meg 57 országban és egyértelmű összefüggést talált a „rosszfiúság” és a férfiak szaporodásának sikere között.

„Több generáción át kimutatható volt, hogy a 'rosszfiúk' aktívabbak a rövid-távú kapcsolatokban - mondta el a New Scientist-nek David Schmitt, az Amerikai Bradley Egyetemről - Az ilyen típusú emberek ugyanis sokkal kezdeményezőbbek más emberek partnereivel is és sokkal inkább kaphatók egy rövid kalandra.”

A másik tanulmány pedig úgy találta, hogy a rosszfiúknak általában több partnerük van és inkább a rövid kapcsolatokat kedvelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.